fiets arrangement

De natuur is typisch Noordoost-Twents met zijn beekdalen, glooiende Essen, stille bronnen en indrukwekkende bossen en heidevelden. Ook lopen er familiale verbanden. Een van de familieleden van Walter en Marian heette met haar voornaam Betsie, maar ging het klooster in als zuster Thérèse.
Daar zijn vele contacten uit voortgekomen. Een bezoek aan het klooster en een rondleiding daar zijn al meer dan de moeite waard. U gunt zichzelf dan een arrangement van een tweetal dagen om op adem te komen, zowel bij Hoeve Springendal als bij de zusters in het klooster. U zult dan ongetwijfeld de rust vinden die u zoekt.
Er is met het oog daarop  een gemeenschappelijk programma gemaakt dat u zal inspireren om stil te staan bij uw eigen leven.

Het programma ziet er als volgt uit:
dag 1: De dag begint 's ochtends om 10.00 uur in Springendaal met een lekker kopje koffie plus appeltaart. Daarna fietst u, voorzien van een lunchpakket, samen met enkele zusters in uw eigen tempo van Springendal naar het klooster in Denekamp. Daar bezint u zich 's middags en 's avonds, na de avondmaaltijd, samen met de zusters over uw leven in het spoor van de spiritualiteit van Sint Franciscus.

dag 2: Na het ontbijt fietst u, voorzien van een lunchpakket, via Ootmarsum terug naar Springendal . In Ootmarsum hebt u ruim de tijd om dit beroemde stadje te bezichtigen en te leren kennen. Terug in Hoeve Springendal kunt u daar tot 17.00 uur gebruik maken van 'de kleine kaart': verse groentesoep, tosti, gebakken eieren en verschillende broodjes enz. Daar volgt dan het avondprogramma: een korte wandeling naar het Landkruis en vele andere wandelmogelijkheden.

dag 3: Vanaf 8.30 uur ontbijt en om 10.00 uur uitchecken.

Wanneer:
- 30 mei - 1 juni 2023
- 29 - 31 augustus 2023

Kosten € 172,50
(1 overnachting in Springendal, 1 in het klooster, en verder koffie/thee met gebak, 1 ontbijt,  2 lunchpakketten en 1 warme maaltijd)